Veron, med kallenavnet “little witch”,

Veron, med kallenavnet “little witch”, så nyte hans forestillinger for den italienske “Lazio”, som han ble et år tidligere, flytte fra “Parma” for en imponerende £ 18 millioner kroner. Det bare falt seg slik at han fikk sin debut mot “Manchester United” i kampen om UEFA super Cup i Monaco. I en annen sin debut mot Cagliari, den Argentinske scoret det første av fem mål på seks kamper.

Det ble en minnerik sesong for Verona, og for fans av italiensk fotball: Lazio utført et mirakel og gjorde opp for ni poeng, den siste dagen tok fra Juventus scudetto.

Det var et virkelig helvete for Juventus, som ble kampen utsatt. Nerver og dårlig vær gjorde jobben sin: Juventus har gitt opp, men Lazio tok det ettertraktede trofeet. Et år tidligere, en lignende situasjon som skjedde med seg “biancocelesti”: de var foran med ett poeng, Milan, som tok fordel av svikt i team i spillet mot Fiorentina.
Da hovedpersonen Lazio ble Veron, som ledet laget fra dypet av midtbane og fritt angrepet. Det var en interessant tid, da Europa ble tatt opp i en galakse av gode Midtbanespillere. Ingen argumenterte med at Juan Sebastian Veron var en av de beste.

Manchester mareritt

Den 2000-01 sesongen som var, for mange, representerer et vendepunkt. I Lazio slutten kom æra av Sergio Cragnotti, og Sven-göran Eriksson til venstre teamet i midten av sesongen til å lede landslaget i England. På toppen av det, Veron og mange andre var involvert i skandalen med falske pass. Verona senere fjernet av skyld, men trusselen om suspensjon fra fotball har i betydelig grad påvirket hans form. Den midtbanespiller tok del i 22 kamper, og laget hans kunne ikke forsvare tittelen.

“Manchester United” alt var helt annerledes – han vant sin tredje strake tittel i fem kamper før slutten av sesongen. I Europa, suksess klarte ikke å gjenta suksessen – laget av Ottmar av Hitzfeld hevn “djevler” for finalen i ‘ 99, og vant etter Champions League. Så lett for Bavarians ødelagt midtbanen Manchester United at Ferguson glemte engelsk Cup, og begynte å tenke på nye reformer. 4-4-2 er det på tide å trekke seg tilbake.

Husker at på slutten av 2001/02-sesongen, og Ferguson hadde planlagt å pensjonere seg, men si opp er ikke lett, men seier i Champions League, den siste som ble holdt i hjemmet til buss til Glasgow. Det var hans plan for å endelig skrive navnet sitt i annals of football history.
For en så høy profil finalen i klubben var invitert av Ruud van Nistelrooy og Juan Sebastian Veron. United tidligere hadde livredd motstandere, men nå er han gjorde, og forårsaket terror.

Ved første, Veron hadde ikke egentlig lyst til å flytte til England, men hans frykten var grunnløs: han ganske raskt ble brukt til et nytt land, og en flott debut. Å spille på midtbanen, Veron har sendt fire mål i første åtte kamper. Hans andre kamp var mot Blackburn, og da han ville være av, er det ingen problem med å slå tre forsvarere og leverte en flott passere til Ryan Giggs, som scoret. Veron i all sin prakt.

I September, den store Argentinske fortsatte, og han ble kåret spiller i måneden i EPL. År senere Nicky butt innrømmet at “Veron var så god at han var redd han aldri ville spille for Manchester United.

Våre samarbeidspartnere: kampanjer og selskapet – Nordicbet og den siste siden i vår sponsor – lese.