Paris Saint-Germain – Angers SCO

PSG poate câștiga pentru a cincea oară consecutiv și du-te în rundele de week-end (în cele din urmă), din poziția de Team Leader al mesei – al doilea Monaco deja a ezita suficient. In prezent el PSG pierde două puncte precum Nisa. Astfel, dacă cum era de așteptat la Angers vale și sudiștii biletul de al doilea consecutiv va avea un vechi prieten Ligue 1 lider.

Acest lucru ar antrena Unai Emery a găsit în cele din urmă cea mai bună rețetă? Sau pur și simplu începe să arate un imens statistic de calitate parizieni? Oricum, este clar că forma actuală a campioanei en-titre de la începutul sezonului cele mai bune puncte din zona. Serialul a câștigat liga devine perturbat o cravată în Liga Campionilor la Arsenal, dar nu poate fi cu greu luate ca o tragedie. In plus obosit PSG câteva zile mai târziu s-au dovedit a jefui stadion Lyon Pentru a trimite un semnal clar rivalilor: Ne vom întoarce.

Programul Nabitost la sfârșitul toamnei este factorul totuși neplăcut; două săptămâni, pentru că PSG va juca doar cinci jocuri împotriva Angers, în cazul în lenjerie de pat pentru copii care acesta va fi al patrulea în unsprezece zile. Și, cu toate că echipa din Lyon Emery a câștigat 2: 1, nu a fost o plimbare grațios – mai ales devreme în a doua perioadă Lyon împins pentru o lungă perioadă de timp părea să ajungă valoroase puncte. În cele din urmă, autorul a decis atât TREF Edinson Cavani, care, cu toate că încă nu s-ar scăpa de reputația știulete, dar are statistic cea mai bună formă din cariera sa.

In plus, Cavani este a patra (!), Cel mai bun marcator din istoria PSG și poate înscrie acum o aniversare sutime gol în tricoul Paris. Ar fi lovit lui paisprezecea a sezonului.

altele decât o victorie clară acasă astăzi ceva ar fi fost o mare surpriză. Angers Deși anul (din nou) conduce bine decât era de așteptat, care a fost valabil și în sezonul lor începător anul trecut, diferența dintre cele două cadre, dar este prea masiv. Doar cele mai vechi fani de la Les Scoïstes încă amintesc cum este de a câștiga Princes Park; Sa întâmplat ultima oară în urmă cu 44 de ani. secții Moulin Mai mult decât atât într-un fel nu se poate lăuda forma exclusivă a ultimelor cinci jocuri liga a castigat doar unul si ultimul care pleaca trápícím supratiparirii la Saint-Etienne (1: 2).