Montpellier HSC – Dijon FCO 1:1

Oba subotnjih protivnika morati boriti da spasi svaku stavku kao sol, sada u međusobnom zahvatu rastali sporazumno nakon rezultatom 1: 1.


Bliže pobjedi, posjetitelji imali izbor da i dalje vodi dvije minute prije kraja, ali na kraju se pokazao otporniji Montpellier usporediti. Tablica Ligue Bet-at-home klađenje uživo 1 je trinaesti položaj s dvadeset i tri boda, Dijon je na granici podrijetla i dvadeset poena trenutno spada u šesnaestom prečku.

Susret su obje momčadi ušao žustro, a već u otvaranju dvadesetak minuta vidio nekoliko pao šanse. Da li da je prvi put dobio gostiju u 12. minuti nakon ubačaja iz kornera. Balon se zatim proširiti na leđa post, u kojem se našao sam Diona, ali lopta jednostavno pred prazan gol postignut. Dvije minute kasnije je otpušten s desne strane kaznenog prostora Amalfitano i njegova antilopa jutro napokon poletio decimetrima pored u rašlje.

Nakon pet minuta igre staviti sebi poznat aktivnu diona, koji je zatvoren jedan akcijski žestoku šut od granice šesnaesterca i utakmice posta zaista propustili usko. Domaća selekcija prvi je došao u 19. minuti kada je nakon niza odskakanje baloni Camara otkaz od granice kaznenog prostora i dobar položaj pogoditi sa strane mreže. Dijon je iskoristio blagi teritorijalnog prednost u svoju korist osam minuta kasnije, on je mogao uspjeti Julio Tavares.

On se koristi za kick dugu pola terena, a zatim hrubice vyběhnutého vratar Pionnier, onda bez mnogo problema poslao loptu dva metra u mrežu. Domaće mogli usporediti neravnom terenu prije poluvremena pauze, ali nakon brojčano dva u jedan na sve nezakončili. Nakon promjene strana Bet365 bonus nadopunjavanja Dijon slavno obranio suparnika ništa odvažio, mogao osigurati svoje vodstvo u 68. minuti, a opet bilo je Diona.

Nakon što je njegov prodor u opoziciju i posljedičnog elegantan podnožje pozvani zabiti nabíhajícího Meloua, ali on neka njegov je udarac Excel briljantnu Pionnier, koji je držao učinkovita intervencija tima. Montpellier je postigao prestižni izjednačujući pogodak u 88. minuti zahvaljujući Jerome Roussillon. Za njega je pao kroz sredinu s desne krila i Unibet kasino čtyřiadvacetiletý rodom iz Guadeloupe je korak náraměné hit na stražnjoj post, vratar Reynet u praznom hodu samo kroz zrak.