Manly se va îmbunătăți, spune Des Hasler după victoria confortabilă a buldogilor

Des Hasler are câteva sfaturi pentru fanii fostului său club după ce Canterbury a lăsat ușor Manly 28-6 la Brookvale în seara de vineri – cum pariez Sea Eagles va deveni o parte dificilă de bătut. Nu acea parte a celui de-al doilea joc al rundei de deschidere a NRL din primul meci al mentorului Trent Barrett. Turneele bulldog-uri au dominat o mare parte din stanza de deschidere care permite vizitatorilor sa ia o conducere de 22-0 in casute la pauza si jocul a fost totul, dar over.Eels stea Corey Norman prins folosind telefonul in timpul deschiderii sezonului NRL Citeste mai mult

Clubul mare Hasler sa bucurat de succesul premiului de trei ori la Brookvale, o dată ca jucător și de două ori ca antrenor și știe că un meci nu face un sezon. “Manly va fi o parte dificilă Pentru a bate, “a spus coach-ul câinelui Hasler. “Le va lua puțin timp.Ei vor continua să construiască și după câteva runde va cădea pe loc.

“Am controlat posesia destul de bine, care este întotdeauna un aspect cheie al acestei perioade a anului. Să nu fugă.E o rundă și încă mai e multă bătaie de făcut. “Barrett a recunoscut că Eagles de la marea echipare a lui Daly Cherry-Evans și Dylan Walker s-au luptat cu gel. “Nu va fi niciodată un produs finit”, a spus el.


“A fost prima dată când au jucat împreună și se părea că uneori”, a spus Barrett. Brett Stewart a fost o retragere cu întârziere din cauza unei accidentări de hamstring, dar este de așteptat să fie potrivită pentru meciul lui Manly Cu Tigrii Wests de la Leichhardt Oval, luni viitoare.

Steve Matai a fost plasat pe un raport pentru o luptă mare și colegii de mare Eagles Martin Taupau a fost, de asemenea, scrise pentru o umăr umăr.

A terminat jocul fără Michael Lichaa (genunchi) și Chase Stanley (picior), dar Hasler a spus că ar trebui să fie pregătiți pentru următoarea misiune a lui Canterbury împotriva lui Penrith joi. casa pariurilor sportive

strategii pariuri live