La acestea Lucescu trebuie să te uiți în primul rând

În sezonul trecut cronice erori Iurie în “Jumătatea” în principal Hulk, ale căror creativă aptitudinile de fiecare dată sa întors în joc. Acest lucru este în special afectat de apariții în Liga campionilor, în cazul în care rus chiper albastru-alb-albaștrilor s-a remarcat cel mai memorabil .

În această fotografie încercarea de a îmblânzi mingea în joc cu “Spartak”. Nu i-a ieșit. Scoateți.

Jurassic perioada de despartire. 5 portari, care pot înlocui în “Meridianul”Foto: site-ul Oficial al “Apogeul”, “Rostov”, “Respect”, Marcator

Brazilianul a zburat la muncă în China, iar problema lichidării gafe , nu a dispărut, și în acest sezon, Mircea Lucescu s-a transmis o durere de cap Andre -ului către lume. Se spune, după întâlnirea de la Israel, cu Maccabi (3:4) antrenor “Apogeul” a fost foarte nemulțumit de jocul lui Iurie. Și nu doar un joc de – a discutat și despre prea luminoase ghete, și despre tunsoare.

Când în colectiv apare “mă înfurie ta bluză roz și sânii tăi”, este necesar să se ia măsuri urgente și de a schimba ceva. Mai precis, de a schimba cine veșnic “aduce”. Cine poarta ca Sportingbet (pariuri sportive) pe ace, dar se pare c noi, decât că și-a strecurat din jur.

Alexandru

Varsta: 30 de ani
Club: “Respect”
Eticheta de preț pe Transfermarkt: 4 milioane de euro

Originar din Belgorod și discipolul local “” este unul dintre cei mai buni portari ai sezonului în PLR, și nu este caracteristici: 9 meciuri, 4 “”, în medie de 1 gol primit pe meci.

În primele trei etape din Premier League a reflectat eFortuna (juca în eFortuna) trei penalty – câte unul în fiecare meci. Abilitatea sa de a scoate lovituri i-a adus “Respect” în egal cu CSKA (0:0) și victoria asupra “Arsenal” (1:0), și în timp ce este exact un sfert din toate puncte echipei în PLR.

Înainte de meciului cu Costa rica a fost nevoie de cineva pentru a înlocui accidentat în jocul cu “apropierea rostov” , și decizia de a provoca pe de colectare, se pare, nu a făcut mentale dificultăți antrenorului echipei naționale a Rusiei. Desigur, în aer lista nu apare.

Jurassic perioada de despartire. 5 portari, care pot înlocui în “Meridianul”Foto: site-ul Oficial al “Apogeul”, “Rostov”, “Respect”, Marcator

Da, , ca și orice alt portar din lume, ocazional permite acele ciudățenii, dar el exact de încredere elegant “mașini” în producerea de goluri în propria poartă.

28 septembrie a anului trecut, Alexandru, în timp jucat încă pentru Kuban”, a comis o greșeală fatală în deplasare meciul cu “apropierea rostov” (2:1): a luat mingea de la piept, a coborât pe pământ și de ce-a dăruit , golul victoriei. După joc, mass-MEDIA a scris despre “virus”, care a preluat de la , din toamna în liga campionilor. Apoi, chiper “Kuban” verbal a susținut coleg de la “Apogeul”. În această iarnă, ele pot deveni topi, asa ca interesul pentru Alexandru, în orașul de pe Neva duc conversații nu pentru prima dată.
More: (case pariuri online cele mai bune)