Klubben från floden don har genomgått stora förändringar

Klubben från floden don har genomgått betydande förändringar i jämförelse med arc förra säsongen. Kurban Berdyev, naturligtvis, fortsätter med utbildningen av laget, men på coaching bänk i höst kommer vi få se av honom – Kurban Bekievich tog posten som Vice-President, “Massaker”. Dmitry Kirichenko, tillförordnad chef coach i augusti, har ingen coaching licens PRO och därför den officiella head coach i Rostov i förra veckan är en av de assistenter Barcelona Ivan danielyants.

Laget har också lidit förluster, lämnade klubben försvarare, Bastos, Novoseltsev, Margasov och Rothenberg. Om två extrema försvarare Berdyev och företag, på grund av framsteg Terentyev och andra, i centrala försvar “Rostov” kommer att få stora problem. Mika Mawla och Papa Gueye, med vilka avtal har tecknats på den sista dagen av sommarens transferfönstret, kanske, på individuella egenskaper och inte sämre än Bastos och Novoseltseva, men de har inte helt inbyggd i systemet av Barcelona, i vilket varje spelare att i detalj och vet sin roll. Ett annat problem för “tillväxt” kan diskvalificeras Fedor Kudryashov, som måste missa den första omgången av grupp-turnering.

I mitten av fältet och attack situationen har inte förändrats. Fortfarande för mål och assist i “Rostov” svar Noboa, Azmoun och Orm. På nivån av den ryska ligan och i Champions League lyckades man bevisa sitt värde, kommer det att göra det i grupp med Mästarna i Tyskland och Holland och även med finalist förra dra av League of Champions?

Debut av “Massaker” och annat försök till CSKA. Vad du behöver veta innan starten av Champions League?Foto: Officiella webbplatser för klubbar

Mästare i Ryssland vid dragningen sås i den första korgen, men detta har inte hjälpt armén laget att spela mot ett riktigt svagt lag. Grupp CSKA med Bayer, Tottenham och Monaco verkar vara en av de mest jämställda i Champions League, där nästan alla lag kan ta första plats och nära bordet.

I början av säsongen Leonid Slutsky är att försöka förstå hur man kan bygga ett spel utan att Ahmed Musa, som gick i Leicester. Mussemeyer av Lacina Traore, medan bara ute för sig själv på fältet, och dubbel-i hans första match på “Arenan CSKA” bör inte vilseleda: Ivorianska är fortfarande långt ifrån optimal form. Tryck motståndarens försvarare, som gjorde Moussa Traore är inte objektiva skäl – en stor belastning i denna del vilar på Roman Eremenko.

Ryska Finn, tillsammans med Mario Fernandes och Igor Akinfeev är deras bästa spelare tidigt på säsongen. Innan matchen med “Terek” ingen av de poäng attack av armén inte passera utan medverkan av CSKA Moskva, Akinfeev i de första rundorna minst tre matcher gjorde sparar som får teamet att uppnå önskat resultat, och de nya Ryssarna vanligtvis fårad rätt panna.

För att starta en ny Champions League-CSKA lämplig med samma problem som följde armén under de senaste tre åren. I första hand för att förhindra att Moskvaborna att ta minst tredje plats i sin grupp, kanske ett litet klipp av de viktigaste spelarna. Mittbackar under åren, inte yngre, Wernbloom, Fernandez, Eremenko och Dzagoev har en viss fysisk gräns. Det är troligt att CSKA kommer återigen att vara på fjärde plats i grupp: enkla spel att ses, och för att bekämpa stark “Bayer” och “Monaco” (för att inte nämna Tottenham) kan helt enkelt inte tillräckligt med krafter.

Ungefärlig sammansättning: Akinfeev – Fernandez, Ignashevich, V. Berezutski, Schennikov – Wernbloom, Dzagoev, Tosic, Eremenko, Golovin – Traore.

Vi rekommenderar också: svensk casino