Jag önskar att varje erfarenhet

Den lämpligt tillfälle av hans nästan sex veckor väntar ett mål kunde inte ens sluta. Tjugotre Hockey Sparta anfallare Dominik Uher 55 minuter in i striden med Kometa Brno bröt en slips 2: 2 och han beslutat om femte extra ligan seger Praguers bakom. “Men det är också värt Cingyho, målet smort mig upp i den tomma nät,” Uher tackade sina lagkamrater för Cingel dyrbara pass.

Har du tagit din applåder fyllde O2 arena, när du gjorde det vinnande målet?
För att berätta sanningen, i första ögonblicket jag inte ens inser. Men då du tar endast när hela hallen skrik. Det känns fantastiskt, alla jag ville uppleva den.

Kände du lättnad som du har för första gången sedan 18 oktober, slutligen bröt fotograferings elände?
Jag är en sådan festlig skytt, så jag är glad att det kom just i det ögonblick.

Mentalt du långa serier utan mål nepoznamenávala?
Varje hockeyspelare vill ge så många mål och när det misslyckas under en längre tid, naturligtvis, lite sinne du. Men jag försöker mest att spela bra defensivt, dobruslovat motståndare Nordicbet och spela in i hans kropp. Från den vanliga skytte hoops det finns andra spelare.

Under säsongen gjorde du fyra gånger, och om du gjorde, Sparta alltid vann …
Om så är fallet, skulle det vara bra att få mig började göra mål oftare. Hytten skulle förmodligen uppskattat (skrattar).

Du var inte förvånad när, som du gjorde i den första perioden, har du vunnit 2: 0 mål och 15: 5 till missiler, kometer spelas?
Jag tror Brno inte förvänta sig att för dem i den första perioden så hoppa. Vi åkte bra, vi var stark i itu med och vi alla skjuts in i mål. Således är vi förbluffad. Från den andra perioden redan börjat men kometen passerar. De har vansinnigt bra lag med många spelare med erfarenhet i NHL, så Nordicbet (översyn av företag) det var inte överraskande att raserades. Jag är verkligen glad över att vi lyckades slå dem.

Och eftersom O2 arena kom över tolv tusen fans, den högsta besök av säsongen?
Exakt varför varje hockeyspelare vill spela hockey, så han tog innan en fullständig stadion. Perfekt Vi har haft en stor atmosfär, att vinna framför så många åskådare är en stor upplevelse. Och jag tror att jag lämnar med honom och publiken eftersom det var en kamp i slutspelet. Han hade allt.

Sparta firade sin femte seger i rad. Känner du att resultatet av laget går upp på sistone?
Särskilt i försvarszonen bytte vi en hel del saker som vi fokuserar på vad vi inte engagera motståndare chanser. I matcher det började visa och jag måste säga att nu vi verkligen gör.