Hogyan oktat az olimpiai tollaslabda kedvében? A szamba használata

„Bad-mit?” Volt az első reakció Sebastian Oliveira, amikor bet365 online sportfogadás először meglátta a tollaslabda. Otthon

A hét évig élt egy árvaházban. Anyja alkalmazott olyan ember, aki nem akarta, hogy a házamban. És olyan kevés Sebastian vándorolt ​​el. Ez a gyerekek otthon, de megkapta az esélyt, hogy részt vegyen egy állami iskola volt, ahol a tanár ismeri tollaslabda.

Most, miután tizenhat éves, mint egy tollaslabda dedikált aktív, mint egy edző, remélem, hogy ez a sport lesz elterjedt favela a Riu. Ez egy egyszerű recept – a szamba segítségével.

A hagyományos tánc felhívja Oliveira módszer, amelynek segítségével a gyerekek megtanulják, hogy mindig éber. Egy másik előny a gyorsaság és a hangsúly az ellenfél – mint partner a tánc.

Ennek köszönhetően új módszer került sor a Miratus nagy előrehaladás.Sok olimpiai sportoló Chacrina-ból jött.

“Amikor láttam a szamba a tévében, elkapott. Egy óra akkor éget 200 kalóriát, javítja a kitartást, lábmunka, és mindezt ráadásul a ritmus és a koordinációt. Gondoltam táncolni samba „, mondta Sebastiano Oliveira, hogyan jött az ötlet.

Azon kívül, hogy csapata egy fia és tizennyolc Ygor Coelho de Souza Jonathana Santose Matias. Ők voltak azok, akik részt vettek a tollaslabda-csoportos csatákban Rio-ban. Maga Matias szerint a játéka sokat javult, miután átállt az Oliveira csoportra.

“Én inkább összpontosítok, bet365 élő fogadás és nem vagyok olyan frusztrált.Jobb és gyorsabb mozgok, „nem elrejteni előnyeit samba képzésben Matias.

Oliveira most szeretnék venni az ő tapasztalata, amely azt akarja, hogy egy egész generáció a gyermekek a favelas Rio de Janeiro. Csak a tollaslabda olimpikonoknak kellene olyan modellnek lenniük, mint Neymar a futballban.

“Igazából tiszteletreméltó vagyok. Keményen dolgoztam, sikerült kimentem innen, megtanultam angolul, külföldön éltem, edzés volt, amikor az olimpiára kerültem. Miért nem lennének hasonlóan sikeresek? Nem a tollaslabda-bajnokok létrehozásáról szól, de könnyebb életet élvezhetnek. Vannak oktatók, pilóták, ügyvédek, valaki a közigazgatást tanulja.Örülök, hogy példamutatom a tollaslabdázásban “- mondja Yorg Coelho. A Miratus projekt 23 címet nyert a Panameric Gamesben, 34 a dél-amerikai bajnokságon.


A tollaslabdázás mellett a projekt informatikai osztályokat, angolul és gimnasztikát is kínál.

bet365 kifizetés módok