Heikkoudet

Roberts on hieman oikea jalka. Kaikki iskut, ja suurin osa kulkee hän yrittää tehdä vasen jalka. Se tekee pelaaja ennalta-arvattava. Joskus se on erityisesti ansaitsee pallo tai liikkuu pass vahvin jalka kun tehokkain ratkaisu olisi oikea.

Kasvua 167 cm Roberts vaikea nähdä, koska pelaaja, vaarallinen ilmassa. Hän ei yritä. Englantilainen menettää lähes jokainen haaste huipulla, kompensoida tätä hyvä peli alla.


Roberts voi pelata joko sivustaan, Keski keskikenttä, kuten pelinrakentaja ja hyökkääjä piirretty. Mielestäni tehokkain sovellus pelaaja löysi Ronnie Dale: oikea kylki hyökkäyksen keskikentän Celtic Roberts pelasi paitsi vaikuttava, mutta tehokas.

Roberts on ketterä-jalkainen dribbler, joka Englannissa on nimeltään uusi Giggs. Patrick todella samanlainen pelityyli nuori Ryan, jossa ainoa ero, että nopeus, Giggs oli kohtuuttomat. Pitää tehdä näyttäviä pujottelu ratsioita alas kylki, useimmat niistä täydentää katos. Celtic on hankkinut tapana siirtymässä keskus, jolla on pääsy isku.

Kun pelaa ilman palloa ei ole aina pidetty kylki, seuraavat vedonlyönti 10bet (tarkastelu Yrityksen) järjestely suosii löytää tilaa lähes kaikki loukkaavaa vyöhyke.

19 vuotta – 47 pelejä, 7 maalia ja 6 syöttöä korkean vedonlyönti Netbet (lue ja lausunto) tason

Viime kesänä Fulham voinut vastustaa tarjousta Manchester city, joka maksetaan Roberts 15 miljoonaa euroa. Kuitenkin, Pellegrini peli Englantilainen ei satu väärin. Keskikenttäpelaaja vain kolme kertaa kännissä pelejä tärkein joukkue ja talvella 2016 sovittu vuokrata “Barcelona”.

Roberts muutaman kuukauden tuli johtaja paras joukkue vedonlyönti 888sport (vedonlyönti) Skotlannissa – ei indikaattori lahjakkuutta. Liittymällä toisen osan mestaruudesta, hän onnistui pisteet kuusi maalia ja tullut osa “Celtic” mestari. Niukka kanssa kehua Felix Magath sanoi, että Roberts lahjakkaimmat ja Englannin rukoilevat, että Patrick ei ole menettänyt sen.