Gibraltar – Hellas

Britain Soccer Champions LeagueEn av de mest overrask taperne siste kvalifiserings var utvilsomt representasjon av Hellas. Europamestere i 2004 og deltakere i de fire store turneringene på rad fordi gruppen endte opp sist. Under ledelse av en ny pilot Michael Skibbeho ønsker å glemme denne sesongen, og hans mål på hjemmebane de har tenkt å presentere i Gibraltar.

Den berømte Otto Rehhagel og Fernando Santos bodde ved roret i det greske landslaget Unibet sammen lenge 13 år. På serien, da ville komme en tid med Claudio Ranieri, men han gjorde ikke oppfylle alle forventninger, og etter bare fire kamper har blitt tilbakekalt. Heller ikke hans tilhengere Sergio Markarian og Kostas Tsanas laget ikke klarte å redde.

Det var en av de største shocker av gresk fotball i sin historie. Spesielt bare to nederlagene fra underrated Færøyene var godt over streken. Du kan si at grekerne Gibraltar igjen vil oppfordre understatement. Men denne gangen ville det være noe Unibet sånt som dette, spesielt etter hans egen erfaring, definitivt ikke forekomme.

Grekerne satser på Michael Skibbeho ikke på noen måte ulogisk alternativ. Husk hvordan han kunne være vellykket i det siste Rehhagel og hvor lett det er for fans å re-identifisere seg med treneren tysk. Selv om det ikke har en enkel oppgave, har ambisiøse lag ett mål og kompromissløs forhånd til Unibet mesterskapet i Russland.

I alle fall Skibbe innrømmet at i den ideelle rammen av tankene er hans team. “Den greske ligaen har ikke engang begynt, og noen spillere som spiller andre steder i Europa også spille. De har inngrodd bryting rytme,” forklarte han. “Men jeg har en god idé om talenter av våre Unibet spillere, jeg gjør bare åtte måneder på å forberede seg. Jeg er helt stole på dem.”

Gibraltar vil spille sin aller første kvalifisering til VM. Selv opprinnelig ment å være en del av disse kampene, som han ikke var medlem av FIFA, den lokale fagforeningen anket til Den internasjonale voldgiftsretten for sport, som hersket i hans favør. I tillegg, som det Gibraltarian landslaget opprinnelig tildelt til fem Unibet medlemmer gruppe H.

Wards trener Jeff Wood siste kvalifiserings ikke lage en bulk i verden, gjorde de ikke vinner et poeng og scoret bare to mål. “Hvis bare tre eller fire år siden, noen sa at vi vil spille en VM-kvalifiserings mot noen av de beste lagene i verden, sa jeg til ham at han var gal. Men vi alle lever Unibet drømmen,” strålte forsvarer Roy Chipolina.

Få erfaring og prøve en litt liten suksess, sannsynligvis er de viktigste målene for Gibraltar for neste måned. “På mange måter er vi som en familie. Vi lever her sammen siden barndommen, tross alt, det er bare en videregående skole,” forklarte de uvanlige detaljene i sitt landsted kaptein. “Vi ønsker å spille mot de store lagene til, for å se hvor vi står.”