En av de største nyhetene i de siste dager verden fotball

En av de største nyhetene i de siste dager verden fotball ble et rekordår for den 10-årige tid serie av nederlag for Jose Mourinho. Mentor “Manchester United” for første gang i nevnte periode ble beseiret i tre kamper på rad. Følgelig klubben sammen med sine spillere kommer gjennom en dårlig periode. De røde djevlene startet bra, og jeg må si, med begynnelsen av sesongen i Premier League, og på slutten av spill så ut til å være et godt lag, det er i stand til å pålegge den ultimate kampen om tittelen. Noen steder at det var nødvendig å stramme opp nøtter, å bygge team kjemi, passer nybegynnere, ikke er skrevet av deg selv, men det hele virket som et spørsmål om tid.

Den tid som strømmet ubønnhørlig, og her er dommen. Dommen fra Danny Murphy, som jeg er helt enig:

“…”United” spilt slurvet og gjort feil: de glemte løpere, savnet et pass rush til 25 meter – dette er grunnleggende ting for de beste lagene. “Watford” vi må betale skatt, de ødela spillet Manchester United spilte seg flott. Men “United” for en lang tid var ikke seg selv. Kan ikke se at “MU” var noen form for spill plan, – sitater ord tidligere Britisk fotball spiller, BBC….”

Manchester-laget tilbake nesten til sin egen stat av utvalget av forrige sesong, men fra synspunkt av resultatet er enda verre. Bare tenk, Mourinho gjorde ikke miste tre ganger på rad, selv under forferdelige for seg selv og Chelsea forrige sesong, i et miljø hvor spillerne strømmet trener, i et miljø som tradisjonelt dårlig “den tredje sesongen av Jose”. Etter fratredelse av den portugisiske ekspert, kan du finne en rekke grunner til at den nåværende mesteren nesten alt gikk galt. Hva skjedde med den nåværende “United”?

Opprinnelig Manchester-Derby. En av de mest etterlengtede kamper av sesongen. Tenk på det: konfrontasjonen mellom Guardiola og Mourinho, først i England, store Derby, har kjøpt en spesielt viktig status i de siste årene, wrestling team, som ledet på det tidspunktet plasseringer i mesterskapet. Generelt, de “må se” som de sier. Både trenere prøvde sitt beste: kampen gikk veien skulle gå, minst på grunn av høyt reklameskilt, og Grunnlaget for dette ble lagt av hodet trenere av begge lag, ikke bare varmet opp interessen lenge før du starter oppgraderingen, men hans beslutninger i løpet av spillet, noe som gjør en betydelig endring, kvikner fotball.

Spillere av “Manchester city” great kontrollert sentrum gjennom hele kampen, holdt spillet i et bredt posisjon, og tvinger motstanderen til å gjenoppbygge et taktisk dannelse i pausen. Etterfulgt av erstatning, fordi i hans stil Guardiola har alltid sett midten av feltet support. Det er umulig å si nøyaktig hva PEP utspilt sin motpart. Du kan ikke skylde på noen én, liker å snakke om dette spillet i samme retning, det vil begrunnelsen for de to andre. Men Mourinho har funnet en unnskyldning:

“…Dommer mark clattenburg laget to alvorlige feil. I episoden med Bravo var en straff, og han hadde for å få et rødt kort. Hvis en av mine spillere ville gjøre dette i midten av banen – Rooney eller Fellaini – fjerning og frispark. I boksen er vanskeligere å tilordne en slik foul og dommeren hadde ikke lyst til å fikse det, sa Jose etter kampen….”

Deretter fant sted de første kampene i gruppespillet i em. Hva ville være uønsket og lite attraktivt for toppklubbene i Europa League var, hvis det kom til henne tegning – være snill å gi henne. I alle fall, seier selv her, ære og herlighet er ikke mindre – tvert imot, økt. Og selv ganske godt.

Så vekt på mindreverdighet av turneringen på den Europeiske arena ikke skal gjøre. Selv du, Herr President. Ved pre-match pressekonferanse portugisisk bokstavelig talt bekreftet at hans spillere vanskelig å finne motivasjon før kampen til Europa League. Vel, det var merkbar i løpet av kampen med Feyenoord.

Anbefal side: Bwin og selskapet – Betfair og den siste siden i vår sponsor