Det var naivt at tro, at denne historie vil ende

Det var naivt at tro, at denne historie vil ende – fordi videoen er til stede, og den tredje person. Når en video er blevet vinder hurtigt popularitet på internettet, tog hun et stykke papir og pen og gik til den lokale afdeling Ertsanaitsy (Politi i Baskerlandet). Der skrev hun en erklæring om Enricha og månen, som hverken skydning eller offentliggørelsen af videoen ikke give sit samtykke. Faktisk på posten skelnes audio luns når hun siger månen: “Hey, lad os ikke det!” Nikkende på telefonen i hænderne, men den “operatør” ignorerer det. Men spillerne er klar til at skyde med illegitimitet argumentere: de siger, at denne video betalt servitrice “tort” i mængden af 20 tusinde euro, og ingen krav til ham, at hun ikke havde.
5925_1280x800
Enhver forbrydelse straffes, og den spanske lovgivning i denne henseende – er ingen undtagelse. Artikel 197 i straffeloven i Spanien er rig på dele og giver en bred vifte af tvivlsomme “bonus” hendes overtræderen. Optælling på fingrene: krænkelse af privatlivets fred, formidling af audiovisuelt materiale, ærekrænkende, videooptagelse af intime indhold uden samtykke fra offeret, video opbevaring og overføre den til tredjemand, offentliggørelse af videoen i medierne eller internettet. Den mindste straf – bøde (ca. 1.800 til € 7300), og / eller fængsel i en periode på tre måneder. Hvis intet af ovenstående vil møde fuldt hus, vil de næste fem år Enrichu og månen ikke være op til fodbold.

I “Eibar” til hændelsen, overraskende reagerede roligt. I stedet duty højtravende sætninger som “Hvor vover de! ! Så lægfolk har ingen plads i vores klub, “cheftræner Jose Mendilibara stadfæstede skyldig, og mindet om, at det er – deres personlige liv, og strafferetlige eller disciplinære sanktioner mod ham vil ikke blive anvendt. Efter både spilleren ikke er blevet sat i en anmodning om en venskabskamp med “Leganés” rygter om deres mulige udelukkelse fra sammensætningen men Mendilibara sagde, at bare gav dem fridag, og en sex skandale er intet at gøre. Hr forstår, at det er dumt at gå at adskille maskinen, som er meget gode ture – efter syv “Eibar” matcher går til 8. plads.

Output og Antonio Sergi sandsynligvis tilbragt sammen. Og ikke bare fordi de ønskede at diskutere hændelsen. Spanske journalister vanvittigt elsker at grave i en andens beskidte vasketøj, så at finde en fed ramme af instagrama, gav anledning til rygter om en “ikke-traditionelle” spillere, det var et spørgsmål om tid for dem.

2 + 1. Alt du behøver at vide om sex skandale i den spanske futboleFoto: Twitter, Marca

Berig Moon og gik ind “Eibar” næsten samtidig – i juli 2015. Det viste sig, at de begge – til De Baleariske Øer – fra Son Servera og Ciudadela. To kontaktpunkter var nok til at deres venskab på et år nået et nyt niveau: sidste sommer de tilbragte sammen. Billede taget i New York, og den nyligt optrådte “par” blev set i Orlando og Riviera Maya.

“…- I vor tid er det vanskeligt at finde venner. Jeg har mange venner, men et par gode venner. I år har vi mødtes med Antonio Luna, og jeg kan allerede kalde ham en ven for livet, – sagde han efter overgangen til Berig “Eibar” …. ”

Naturligvis har spillerne ikke formår at undslippe de sociale netværk i den lavine af vittigheder. For eksempel, en almindelig, tilsyneladende tweet officiel konto “Eibar” til sidste års Cup match med “Ponferradina” knust tusindvis repost. Bare husket om det lige i tide.

“69 minutter. Killing Moon at passere Antonio Sergi Enricha, der scorede i et tomt net! 2: 0 til “Ipurua” fremad “Eibar”!

“Tak Enrichu og Moon” Eibar “formået at trække diskant!”

“Real” var heldig, at de fik kun ét mål ”

“Sergi og Antonio på eksemplet med pigerne viser, hvordan den offside fælden”

“New Moon kort legender og Enricha i FIFA» (ca. follador (spansk) – .. E..r)

“Du ved, at situationen i Baskerlandet ikke vigtigt, når spillerne er nødt til at dele en kvinde”

“De bør ikke have at undskylde for, at arrangeret en trekant med en pige. De bør undskylde for at have kneppet hende i sine sokker ”

kilde: http://danske-bookmakere.com/