Crouch je svoju priliku

Peter Crouch opet zaradio povjerenje Stoke City menadžer Mark Hughes, iz čije usta prima pohvale. I to ne bi mogli ostati samo na riječima, Cox engleski klub ne isključuje proširenje suradnje s vretena napadača …

Crouch će kasnije ovog mjeseca za 36 godina, a tijekom karijere je igrao za QPR, Portsmouth, Aston Villa, Norwich, Southampton, Liverpool i Tottenham. Stoke došao na prijelazu iz kolovoza i rujna 2011. godine, a njegov ugovor traje samo do kraja sezone.

Znatan dio prošlogodišnje sezone Bet-at-home depozita Crouch je sjedio na klupi alternativni dugo i to je također vrijedi i za tekuću sezonu, u posljednjih nekoliko dana, međutim, u tom pogledu, neke stvari su se promijenile. Bivši engleski reprezentativac tri puta zaredom pojavila u početnoj postavi, u dvoboju s Chelsea i Watford Štoviše gurnuo strijelac, a jučer je Bet365 najboljih bonus potpisan pod pobjedom 2: 0th

“Peter je igrao jako dobro, a ako ste uspjeli dobiti loptu u pravo područjima, znate da ćete ih pronaći” menadžer Hughes hvali njegov naboj, koji je u dva uzastopna natjecanja posljednji hit u veljači 2015. godine.

“On je Bet-at-home kasino dobro, a on dobiva veliku podršku. Siguran sam da ćemo zajedno nešto učiniti.


On igra kao dobar kao što je uvijek igrao”, dodao je veteran adresu, koja je sada samo dva gola iz metil sto golova u Premier ligi.