Città di Palermo – AC Milán

Argentina SoccerНа стадион Ренцо Барбера в Палермо цяло добре дошъл у дома Милан футболист и да се опитаме да направим нещо с лошо положението ми в таблицата. Sicialné са в действителност предпоследната и може би изненадващо, че остава треньор De Zerbi.

Палермо все още не може да излезе от резултата от кризата и да се намери подходящ кандидат за треньорския пост. Изглежда, че тя няма да Roberto De Zerbi, чиято привлекателност се дължи на лоши резултати неизбежна. Разбира се, той падна имена на евентуални наследници, като Edy Reja, но крайното решение, ние ще трябва да почака.

Както и да е, Палермо, трябва да се вземат. Лигата е жалка форма. В края на прогнози футбол днес септември, докато Аталанта победи с 1: 0 Моля добре на терена, но оттогава тя отново езда високо. Шест мача без победа, включително пет поредни поражения! Това последно стигна до Сардиния с Каляри (1: 2).

побърза бързо изкупени проблеми на Милан в Генуа, където той падна три гола противника и в затрупвам с гол на Сан Сиро от пряк свободен удар от подаване Бонавентура Пескара 1: 0th Това не е по някакъв начин да доведе, но трите точки се броят, особено ако това означава осигуряване на трета позиция. Росонерите ще трябва да се защитава срещу редица преследвачите до Сицилия, където те се развиват. Четири пъти подред оставени на известния остров без поражение, в допълнение към три победи в джоба си!

За да се предотврати треньор Винченцо Монтела ще бъде друг важен мач, те трябва да се справят с пълен място, защото в следващия кръг очаква престижния Милано дербито с Интер. Треньор Roberto De Zerbi има със сигурност притеснява над главата му и един от тях е за здравето на играчите. От лазарета все още е Rispoli, Bentivegna, Гонзалес, Трайковски, Балог и Джулиано. Милан се прави, в края на краищата, по подобен начин, в допълнение към традиционната мародер Монтоливо, Bertolacciho Калабрия или дори срещне Vangioni и особено Нианг. Добрата новина е противно да се върнат централен защитник Габриел Палета, който не успя да започне мача с изключване Пескара вина в предишния мач в Генуа.

read more: http://bet-zalagane.com