Cibulkova a második fordulóban a US Open, a Lacko nem Rybarikova

New York. Szlovák teniszező Dominika Cibulková küzdötte fel magát a második fordulóban a kislemez, a US Open Grand Slam.

A tavalyi štvrťfinalistka Flushing Meadows -ban, hogy a nyitás a mellékelt tizennégy konzultált kínai nő Šuaj Chang egyenes készletek 6: 3 és 6: 4.

Ez lesz a másik embert próbáló szerda amerikai Irina Falconi Ecuador eredetét.Cibulkova, aki a múlt héten a Dallas visszatért a versenyzéshez egy két hetes szünet körhinta vétkes károkozás hasizom, a US Open már néhány prémium 31.000 amerikai dollár.

A három szlovák Magdaléna Rybáriková ellenére biztató kezdet a nyitó fordulóban elvesztette favourised csatolt huszonhét angol Lucie Safarova három szettben 6: 2, 3: 6 és 2: 6.

Rybarikova ez csak a második mérkőzés után a két hónapos szünet által okozott kár a térd szalagok szenvedett egy párbajban az első fordulóban a wimbledoni egyéni ellen Victoria Azarenka fehérorosz. Maximuma Flushing Meadows továbbra is a harmadik fordulóban a 2008-ban és 2009-ben New York enyhítette prémium 19.000 dollárt és 5 pontot WTA világranglistán.Cibulkova veszteséget kezdett bejelentés

Cibulkova egyszer a nyitó mérkőzés GEME Šuaj Zhang elvesztette saját beadásra. Szlovák egységet, de gyorsan zakontrovala másik után ellentámadás a hatodik GEME épített vezetést 4: 2.

Bár a kínai nő esett 3: 4, azonban a következtetést tartozott Cibulkova. Az elején bet365 sport fogadás bónusz a második felvonás Zverenky horvát edző Zeljko Krajan után egy gyors ellentámadás megszerezte a vezetést, 2: 0. Šuaj Bár Zhang fordult 3: 2, de Cibulkova majd megnyerte három drágaköveket egy sorban, és egyezik a sikeres befejezésében.

A pontszám 5: 4 lett a saját adminisztrációs sorrendjében az ötödik mérkőzés pontot, és állítsa be a kölcsönös egyensúlyának Šuaj Zhang 2: 0, tavaly is verte egyenes készletek az 1. forduló párbaj II.World Group Fed Cup Pozsonyban NTC.

Cibulkova után sikeres belépését a US Open titkos elégedettséget. „Ez egy nagyon nehéz az első mérkőzés, és örülök, hogy én is elsajátította. Augusztus semmivel nedarovala és minden, amit meg kellett Jinx magam. Eleinte a részemről egy kicsit ideges, de ez volt az első fordulóban a Grand Slam, és minél tovább nem játszott. ”

„Átmentem, de kiváló. Idegesség versenyzett előre, és fokozatosan kezdtem, hogy végre igazán jó tenisz. Az állam 5: 3 a második szettben én egy kicsit zazmätkovala, lekéstem három mečbaly, de akkor nem vagyok elég ő jinxes tenyeres. ez egy teljesen más párbaj, mint tavaly otthon a Fed Cup “.

„Team verseny valami egészen más, mint a Grand Slam tornán, ráadásul Šuaj Zhang azóta javult.Ez a győzelem ad nekem bizalmat, „mondta TASR Cibulkova.

aggodalmak tombolása Irene hurrikán volt a játékosok a hétvégén korlátozott képzési lehetőségek. A Cibulkova volt egy új és kellemetlen élmény.

„az első alkalom előtt jött egy versenyen, hogy nem játszanak két napon szombat óta New Yorkban esett és vasárnap Flushing Meadows a félelem egy hurrikán is edzeni. Az egész hétvégén gyakorlatilag presedeli. Ma Zhang Šuaj mielőtt a párbaj csak rozohrali és csak megy a játék. „

” Örülök, hogy ezek nem hagyományos körülmények között tudott megbirkózni. Azt kell ütni háromszor homlokon, míg a játék lehetett hallani nincs fájdalom hasi izmok. Minden rendben van, és ez fontos. „

” Ó karing a másodikkerek Falconi nem tudom mennyi, de biztosan valami tudnia kell, ha meg tudná kapcsolni a párbajt tapasztalt cseh Klara Zakopalova. Azt kell benyújtania a maximális teljesítmény, hogy megvertem őt, „mondta a szlovák. Rybarikova eleve vett aug beadás az első Sete kiváló teljesítményt

Rybarikova híresen hazajött találkozók Safarova, amikor a negyedik GEME tört súperkino adminisztráció és miután meggyőződött a szakadár épített vezetést 4: 1 szlovák képviselője volt, és lóháton volt az első zárt a játék egy tiszta adminisztráció Safarova.

a második felvonásban cseh jobb szolgáltatást, és visszaadja a kártyát kezdett fordulni.Az ötödik és kilencedik geme Safarova vette Rybarikova adminisztráció, és kénytelen egy harmadik.

Az anyagi jogszabály, ex-barátnője Tomas Berdych szakadár negyedik Geme Rybarikova visszaállt 4: 1, és már elérhető a sikeres lezárása.Kölcsönös mérleg Rybarikova leveled 1: 1 Zverenky edző Martina Hromca odplatila vereséget agyag tornán Prágában 2006-ban

Rybarikova előtt a US Open volt nagy szemek, versenyhez vezet körhinta visszatért a múlt héten torna Dallas.

„Against Safarova kezdtem jól előrehaladtával perc, de nem volt több és több problémát a mozgás, ami Safarova megfelelően használják.”

„Miután egy térdsérülés és egy két hónapos szünet, még nem vagyok kész egy ilyen mérkőzést, még adok együtt.Ez több időt vesz igénybe, mielőtt a US Open van egy csomó képzetlen és a versenyeken tengerentúli sorozatban került sor egyetlen mérkőzés – Dallas ellen Francúzke Aravane Rezai. „

” A jelenlegi helyzetben úgy vélem, ez a siker most, hogy az ilyen minőségű játékok, mint például Safarova tudott játszani egy kiegyensúlyozott része. Lucia a harmadik szettben látta, hogy egyre rosszabb mozog, fogadott nyomás alatt és visszakeresésére nyerő Shaman, „mondta TASR Rybarikova, hogy miután a US Open majd fejét egy sor ázsiai versenyeken. Először is, jelen üzbegisztáni Taskentben, majd megvárja esemény Kínában Guangzhou. Lacko helyzetben szerencsés vesztes elvesztette a kártya tulajdonosa ingyenesen

az elsőkerek kislemez sikertelen vagy Lukáš Lacko, akik pozícióban szerencsés vesztes elvesztette a kártya tulajdonosa ingyenes házhoz egy amerikai Donald Young három szettben 4: 6, 2: 6 és 4: 6.

A Lacko ez volt a második részvétel a fő verseny Flushing Meadows tavaly is elvesztette a nyitó fordulóban a kedvenc brit Andy Murray. Ward edzője Tibor Tóth a New York-enyhítette prémium 19.000 amerikai dollár.

Lacko nem működött hazai meccset a fiatal, amikor kétszer elvesztette az amerikai adminisztráció és épített egy vezető 4: 1.Szlovák Davis-kupa játékos ezt követően csökkent 3: 4, azonban azt a következtetést készlet tartozott Young.

A második felvonásban Lacko tartott lépést az ellenfélnek csak az állami 2: 2. A másik négy drágaköveket váltak áldozatául Young, amely szolgált minőségű és biztonságosabb hosszabb cserék az alapvonaltól.

Az elején a harmadik meg, az amerikai után egy gyors ellentámadás megszerezte a vezetést, 2: 0. Lacko bár az állás 2: 2, de az ötödik GEME ismét elvesztette adogatását és Young már rendelkezésre álló sikeres lezárása. Az állam 5: 4 alakítunk az aktuális szolgáltatás a sorrendben egy második mérkőzés pontot.

Lukáš Lacko megjelent “pók”, mert a lemondás a Start Pole Lukasza Kubota sérülés bal csuklóját. Az utolsó harmadában a minősítés a szlovák nem elég Turk Marsela Ilhana (3: 6, 2: 6). Singles – 1.forduló: nőstény: Dominika CIBULKOVÁ (14 SR) – Šuaj Zhang (CHN) 6: 3, 6: 4

Lucie Šafářová (CR-27) – Magdaléna bet365 online fogadási RYBÁRIKOVÁ (SR) 2: 6, 6: 3, 6: 2 Férfi:

Donald Young (USA) – Lukáš LACKO (SR) 6: 4, 6: 2, 6: 4

bet365 ingyen fogadások