Bayern overlevd i offseason, skifte av trener

Bayern overlevd i offseason, skifte av trener – PEP Guardiola kom Carlo Ancelotti. Kom til klubben italiensk spesialist bidratt til endring i systemet av spillet er nå, Bayern er å spille i en mye mer vertikal spillet enn det var i de siste tre sesongene.

De ledende rollene er tilbake Franck Ribery. Arjen Robben er utvinne fra enda en skade, men kanskje hans innvirkning på spillet, Bayern vil være større enn det var under Guardiola. Kingsley Koman (som også ligger i sykestue) og Douglas Costa i den kommende sesongen, det er ingen harde og spillerne starter. Jerome Boateng før kampstart med “Rostov” tilbake til den Generelle gruppen, men spillet vil ikke ta del, så et par av mats Hummels i midtforsvaret (Betsafe) vil være Javi Martinez.

I de tre første (inkludert den tyske super Cup) spill av sesongen, Bayern har vist hva som kan bli annerledes. I kampen mot Borussia Dortmund Bayern ga ballen til motstander og motangrep, som i andre halvår førte til vinnermålet Vidal. I kamp mot Werder Bremen, tysk champion rink turnert utfordrer, har sendt til porten av Bremen seks ubesvart mål. Mot Schalke, Bayern har opplevd noen problemer, men i de siste ti minutter Lewandowski og Kimmich klarte å treffe den gates Fermana.

Status: bronse mestere av mesterskapet i Spania, finalist i Champions League
Hovedtrener: Diego Simeone
Den dyreste overføring i offseason: Kevin Gameiro (fra “Sevilla) – 32 millioner euro
Estimert sammensetning (i begynnelsen av gruppespillet): Sky – Juanfran, Godin, Savic, Luis Felipe, Gabi, Koke, Saul, Ferreira Carrasco – Griezmann, Gameiro

“Planer” ekstremt uten hell i gang sesongen, to uavgjorte med nybegynnere Eksempler – “alavesa” og “Leganes”. Hvis den første runden gikk glipp av den beste målscorer av Atletico Griezmann, mot “Leganes” Antoine (Betsson bonus) spilt, men verken han eller Gameiro, nor Torres, dukket opp på erstatning, kunne ikke finne på nettet.

I tredje runde mot Celta, atlético dukket opp lignende til seg selv utvalg av de siste par sesongene. Den Simeon team ga ingen sjanse til en sterk Galicians, beseiret dem på “Balaidos” med score 4:0. Selvfølgelig, i dette spillet, Griezmann kunne ikke forlate banen uten mål – på grunn av Franskmannen to ganger.

Den tredje sesongen på rad nesten det viktigste problemet for Atletico er innebygging teamet fremover. Mandžukić (med forbehold), Vietto og Jackson Martinez for å være i hans Madrid kunne ikke, nå kom slå av Gameiro. I spillet, “alavesa” Kevin hadde to eller tre sjanser på å feire en debut mål i nytt team, men disse mulighetene er ex-spiss av Sevilla tapte.

I alle andre aspekter av spillet, atlético ikke endre for den fjerde sesongen (Betsafe bonus). Ekstremt solid og kompakt spillet i midten av feltet, en aktiv tilkobling backer til å angripe, nesten fullstendig fravær av individuelle feil, i nærheten av deres straffefelt. Gjør Simeon styrker (først og fremst moralsk) for den nye kampanjen for Champions Cup? Eller kanskje finalen mot real Madrid vil være den siste, lyse øyeblikk i den æra av Diego ved roret på “planer”?

Status: mester av Nederland
Hovedtrener: Phillip Cocu
Den dyreste overføring i off-season: Bart Ramselaar (“Utrecht”) – 6 millioner euro.
Estimert sammensetning (i begynnelsen av gruppespillet): Zoot – Brenet, Moreno, Izmir-CL, Willems – Guardado, Hendrix, Passende, Sykepleie, Perreira, de Jong

PSV er markant forskjellig fra “Ajax”, som “Rostov” møtte under kvalifisering. Laget av Philip Cocu er mye mer pålitelig opererer i sin egen halvdel, selv om, som noen nederlandske team, PSV savner mye.