Az Extraliga várni fog. Pilsen a Bajnokok Ligájában a Stavangernek van és győznie kell

Múlt szombaton a Nitra jégkorongozói “elrabolták” Pilsen-t és 4: 2-es győzelmet arattak a Bajnokok Ligája párbajban. Kedd este azonban jó üzenetet küldtek a csehországi Nyugat felé. A hazai csapat megverte a norvég Stavanger 2: 1-et, és megerősítette a győzelmet a J. Skoda csoportban, és a norvég bajnokok most második helyen küzdenek. Pilsen Norvégiában 3-0-ot nyert, de ma újra küzdeni kell a selejtezéshez.

“Két vereség Nitrával nagyon sajnáltak számunkra, mert beléptünk a Bajnokok Ligájába Norvégiában. Csütörtökön sikeresnek és sikeresnek kell lennünk “- mondta a HC Škoda Michal Straka edzője a klub kedd sajtótájékoztatóján. A pilsen nélkül kezdődő extraliga fő témája kaszinó az interneten volt. Nyitó mérkőzés van Liberecben kedden, szeptember 20-án.Csak azért, mert ütköznek a Bajnokok Ligája naptárával. “Mindent megtettünk, hogy elkezdjük az extraliget, mint mások. Sajnos, mivel a részvétel a norvég csapat a pre-olimpiai tornára nekünk egy másik kifejezést párbaj Stavanger nemzetközi szövetség nem hagyta jóvá, „magyarázta általános igazgató a klub Martin Straka.

Pilsen és Extraliga be vasárnap, amikor a hazai szívesen Trinec (15.10) . Ma már nem csak előre, hogy az egyenes kieséses szakaszban az európai csapat a verseny, hanem a magabiztosság. A felkészülés a profit sütött hat mérkőzést nyert csak kétszer, a két vereség és kaszinó útmutatók nitrátok a Bajnokok Ligájában. “Sajnálom a meccsekkel a Nitrával. Ellenkező esetben sokat nem adom hozzá ezeket az eredményeket.Játékterem nem volt rossz, és nem tudod, hogy melyik szakaszban a képzés rivális találkozik, „mondta Michal Straka.

Skoda szívesen építeni a tavalyi kiváló szezon, amikor küzdött egészen az elődöntőig jutott, és átvette a bronzérmet. „Tudjuk, hogy a szezon elején is fontos. Úgy vélem, hogy kezdődött, mint tavaly, akkor végre jó hoki és pontokat gyűjteni, „kívánja kapitány Ondřej Kratěna.

A liga megy Plzen ismét egy szerény költségvetéssel, amely a felső repülés mintegy 40 millió CZK. „Amikor csak lehetséges, megpróbáltuk összerakni a lehető legerősebb csapatot. Állunk a háta mögött, úgy vélem, hogy erősítést illik. Ne repülni a felhők, de minden esetben be akarjuk építeni tavalyi teljesítményét „, mondta sportmenedzser HC Skoda Tomáš Vlasák.

A konkrét célok?Mint a legtöbb csapat: “Play-off és a legjobb az első hatban” – mondta Straka.

fogadási útmutatók