Așa cum am prezis, imediat după tragerea la sorți de la Monaco

Așa cum am prezis, imediat după tragerea la sorți de la Monaco, CSKA moscova și Rostov în grupurile lor pot visa despre nimic, dar adevarata lor de moștenire este de ieșire în Liga Europei treilea rând de locuri D și E. După primele două etape căile cluburi săpat în partea de jos a grupurilor, și în această situație, optimist prognoza FootballHD pare ușor de .

În compoziția linia defensivă CSKA cel puțin o imagine a scrie orbește: de la un sezon la numele de familie anterioare, dar și portarul- în spatele și Vasile , și tot aceeași. Desigur, modificările sunt bitmapuri și motivul pentru care, de obicei, servesc de accidentare sau suspendare. CSKA fundași de bază nu se schimbă și nu se vinde – el, nimeni nu câștigă. S-ar părea, aici este – stabilitate cu floare de calificare.

Dar părul cu timpul încărunțesc, iar articulațiile zi de zi mai puternic. Experimentați CSKA pierd fosta manevrabilitate; nu mai este un grup de reacție rapidă la mișcările adversarilor, ceea ce confirmă meciurile cu “Bayer” și “Tottenham”. În Leverkusen încălțăminte bună parte a întâlnirii fata la poarta , astfel că prima repriză a meciului cu clubul german sincer numit “rahat” și deținător istoria clubului CSKA moscova, dacă o astfel de persoană este, în general, nu există în natură, categoric a refuzat să curețe în arhiva detaliile acestui . Până în prezent, surprins, ca moscoviții au reușit să se ridice din genunchi, după ce a jucat două goluri pariuri sportive Favbet (Favbet bonus) și pariuri sportive Netbet (Sfaturi de pariuri Netbet) și nu a primit a treia, a patra, a opta…

Pagina principală de apărare problema echipei Slutsky este sistematice înțepături în situații cu organizația preferate artificiale : cineva una din liniile de protecție căscă moment cu un străin , și site-uri de sport se bucură că pre-lipite meme cu Igor nu sunt irosite. Exact așa s-a întâmplat în minutul 71 jocuri cu “ținte”, atunci când crearea de offside zăbovit mâna Ignașevici.

Limită de vârstă neschimbată de protecție – este o chestiune de timp. De ce apărătorii s-au uitat cum să se bucure de vechile metode? Aceasta este deja o problemă la .

Gândindu-mă la apărarea “Rostov”, vreau să menționez că, cu debutanți liga campionilor mită ușor . În retur a 3-a rundă de calificare cu “” (2:0 în deplasare) de apărare arăta astfel: Kudryashov, , Pentrutine, și Terentiev. cu dus la creșterea – a mutat la Roma și Sankt-Petersburg. Și împotriva PSV, echipa a ieșit cu patru nominale : Terentiev, Rodie, Pentrutine și . Prima de multe ori cobora în stânga mai aproape de poarta ; dreapta în stil similar a acționat universal mijlocașul .

De 24 de ani, Denis Terentiev este discipolul academiei “Apogeul”, fostul fotbalist și a COMPETIȚIEI. Jumătate din 2014 Denis a avut în componență în acest sens-2″ în al doilea eșalon, iar în anul următor Terentiev a trecut la “Tom”, cu care a ieșit din a COMPETIȚIEI în Premier Liga din Rusia. Acum, aici este un tip joacă în Liga campionilor pentru “Rostov”. Fulminant progres.