Albania – Makedonia

FUTBAL: Senica - TrenèínMolemmille osapuolille, tämä on melko terävä alku uudelle kelpoisuuden MM 2018 Albanian ja Makedonian, erityisesti viime Unibet vuosina, todella iso kilpailijoita, paitsi jalkapallokentällä. Erityisesti kotimainen ne aikovat todistaa tämän vuoden EM ollut onnenpotku, ja sanoo pakatussa ryhmässä G menettelyn rähinä.

Sinun täytyy menettää pisteitä heikompia joukkueita paperilla, tarvitset hyvän annoksen onnea, sinun täytyy ruokkia ylivoimainen suoritus. Vain tällä tavalla voidaan kaksi yksikköä, lähinnä Albania, yksi suurimmista yllätyksiä Euroopan vaiheessa Unibet viimeisen kerran, pyrkivät kilpailemaan valtuudet Espanjassa ja Italiassa suoralla lähestymistapa tai mahdollinen putoaminen.

Home valmentaja Gianni De Biasi oli kesän aikana, vain eroamaan päätöksiä ennätys määrä kansainvälisiä korkit Lorik Cana päähän maajoukkueessa, mutta myös kauppoja aiheuttanut johtuu muista vasta perustetun Kosovon. Amir Rrahmani, Herolind Shala tai Milot Rashica vielä voisi olla Unibet tulevaisuudessa Albanian jalkapalloa. Mutta he päättivät asettua talon pois.

Jos Albania suorittaa samalla sympaattinen suorituskykyä kesäkuuta Ranskassa, se ei olisi läsnä ryhmässä vievää mitään mahdollisuuksia. Onnistunut alku on kuitenkin tärkeää, hänen arch kilpailija paaston voi. Hän ei koskaan ollut Makedonian ampua mestaruuden, mutta vuodesta 1994, kahdeksan ystävyysotteluiden voittanut vain kerran.

Tilanne oli koskaan mitään suuria turnaus ei, ja vaikka hän ei ole suorastaan progressiivinen Unibet tavoitteet eivät tietenkään aio toistaa edellisen paikka edellisen pätevyys. Suurin pelko on edelleen siirtyä Goran Pandev, Makedonian ennätys määrä tavoitteita, jotka jopa 33, hän jatkaa hänen kansallisen uransa.

Uusi Makedonian valmentaja Igor Angelovski, joka viime vuoden marraskuussa korvattiin Serbian natiivi Ljubinka Druloviče, oli optimistinen Unibet ennen uuden kauden. “Tämä on alku pätevyyden. Edessämme vastustaja, joka on kasvussa. Teemme suuri ilmapiiri ja uskon, että nyt jalkapallo Makedoniassa odottavat parempaa huomista”, hän haluaisi.

Keskikenttäpelaaja Ivan Tričkovski mausteinen kaksintaistelu Shkodrassa, mikä tapahtuu Unibet ensimmäistä kertaa vuodesta 2011, erittäin tyytyväinen. “Se on erittäin kova”, hän kertoi faneja odotti tosiasiat oikeudenmukaisesti. “Albania on suosikki, mutta tämä ei tarkoita, että olemme luopumassa etukäteen. Koska meillä on pelaajia, jotka voivat päättää.”