A legtöbb szelíd, hogy a szervezet tekinthető, hogy a váltakozás a nap

A negyedik nap

főtt csirke, tea, joghurt;
marha steak, sült serpenyőben, tapadásmentes bevonat nélkül, hozzátéve, zsír vagy olaj.
a sült hal.

Az ötödik nap

a tojást, tejet, vagy teát tejjel;
halászlé a gyógynövények;
apróra vágott csirke szelet.

Nem törött, lehetetlen, hogy megakadályozzák az érzések, az éhség, akkor csinálj magadnak egy snack. Ők illeszkedik bármilyen termék, természetesen megengedett. Például lehet készíteni, a szelet, vagy a szelet, hogy a raktáron fel joghurt vagy túró, ráadásul egy jó snack lesz még egy átlagos pohár tej vagy joghurt.
Fázis váltakozás

Ellentétben az első, a második szakasz a Dukan diéta a diéta magában foglalja a zöldség, de csak azokat, amelyek nem tartalmaznak sok szénhidrát, keményítő. A listát a fent megadott. De, sajnos, a zöldséget, amikor akar, az lehetetlen. A lényege a fázis váltakozása, hogy felváltva rendezni csak a fehérje nap mint nap során, melyik szakaszban ceremonyseptember fehérjék együtt a fogyasztás zöldség. A váltakozás eltérő lehet, például, ma enni csak fehérjetartalmú ételek, holnap a fehérje-zöldség nap után holnap újra fehérje, stb. Vagy két egymást követő napon át egyél fehérjét, majd két nap egymás után egészíti ki a zöldségeket, majd újra, két fehérje nap, stb.

A legtöbb szelíd, hogy a szervezet tekinthető, váltakozó ezen a napon, ezért leggyakrabban ajánlott betartani. De az emberek túl nagy tömeg, hogy nem lehet elég. Ezért kell őket alternatív különböző típusú ételeket három, négy vagy öt napig.

Ebben az időszakban célszerű növelni a bevitt korpa, hogy két kanál. Alapvető bevásárló listát a Dukan diéta, amely a fehérje, zöldség szakaszában váltakozása lehet egészíteni egy teáskanál bármilyen növényi olaj, citrusfélék, Bazsalikom, egyéb adalékanyagok, lehetővé tette, hogy a “támadás”.

A bevezetés a diéta zöldség lehet, hogy nagyon változatos. Ők is külön-külön, hogy mindenféle saláták, pörköltet, Ratatouille, krumplipüré, stb. kombinálható a hús készül, leves, húsos, Bigus, omlett, stb.

Szóval, meg kell enni, amíg el nem éri a kívánt eredményt. Mivel a tervezett fogyás ebben a szakaszban a sorrendben egy kiló hetente, ez utóbbi, mint egy hónap, hat hónap.

We recommend: forrás and a page for Romanians www.scadereingreutate.com